Druk op "Enter" om naar de inhoud te gaan

Nieuw werk van Marc Pennartz

Het heeft even geduurd, maar er is een nieuw boek op komst. Het wordt de tweede uitgave die ik onder de naam Marc Pennartz laat verschijnen.

Net als de voorganger gaat het nieuwe boek over misdaad, maar anders dan Moscow Hearts, betreft het geen roman, maar non-fictie.

Het boek handelt over een van de meest geruchtmakende moorden van de vorige eeuw. Die is bovendien nog altijd onopgelost. Om welke moord het gaat, houd ik nog even voor mezelf.

Het boek is het resultaat van langdurige research. Veel van de gegevens die ik heb verzameld zijn nooit eerder in Nederland gepubliceerd. Hoewel het de vorm van een documentaire krijgt, wordt het een spannend boek.

Het werk nadert de eindfase. Zodra ik een conceptversie heb, ga ik op zoek naar een uitgever. Op een krimpende boekenmarkt is dat geen sinecure. Maar als ik geen geïnteresseerde uitgever vind, komt er hoe dan ook een Kindle-editie en op aanvraag een paperbackversie.

Deel dit artikel