Druk op "Enter" om naar de inhoud te gaan

Reacties op Moscow Hearts

Moscow Hearts leverde, kort na het verschijnen in 2004, een boel reacties op van lezers. Een greep hieruit:

Gitte T.:

“Boeiend tot de laatste pagina, met vlotte pen geschreven, geloofwaardige plot, in één ruk uitgelezen. Beter dan de nieuwe van Dan Brown.”

Luc H.:

“Doeltreffend en beeldend geschreven, het plot zit uitstekend in elkaar met veel verrassende wendingen, bevat allerlei goed uitgewerkte personages en het gaat ook nog ergens over. Perfecte toepassing van de perspectiefwisselingen en het bekijken van de wereld vanuit steeds wijzigend perspectief. Knap. De ironische opmerkingen geven een mooie extra toon aan het boek.”

Lien van R.:

“Het boek is fantástisch. Hoe verzin je het? Echt heel spannend en lekker om te lezen. Heel gaaf dat het ‘herkenbaar’ is omdat e.e.a. zich in Oirschot afspeelt. Het was moeilijk om het boek weg te leggen.”

Peet D.:

“Ik vond met name de scènes in Moskou erg authentiek en boeiend. Het geeft het boek beslist een meerwaarde. En verder heb ik genoten van allerlei kleine details zoals het Moby Grape-bandje, de Nuggets en Oirschot. De plot is goed en qua schrijfstijl moest ik denken aan Campbell Armstrong; dezelfde korte zinnen en compacte stijl.”

Wim de J.:

“”Moscow Hearts leest als een trein, met een snelle opeenvolging van scènes. Toen ik goed in het verhaal zat, kon ik niet meer stoppen. De diverse draden zijn kunstig door elkaar geweven. Een uitzonderlijk goed geslaagd debuut. En ik heb toch al heel wat thrillers gelezen.”

Joost V.:

“Mijn complimenten! Moscow Hearts is heel vlot geschreven, al word ik er niet vrolijk van. Dit heeft de lichtheid van Lilja 4-Ever gemixt met Brabantse straatbeelden. Wel een spannend boek en nog geschikt om verfilmd te worden ook!”

Wil J.:

“Een vlot geschreven verhaal met een aansprekende herkenbaarheid en leuke details voor de (muziek)kenner(liefhebber). Een page-turner.”

Huub P. en Monique F.:

“Schitterend thrillerdebuut. Wanneer komt het volgende boek uit?”

Deel dit artikel